Grafmonumenten

Hafkamp Natuursteen is dé natuursteenleverancier voor uw gedenkstenen!
U kunt bij ons terecht voor enkele gedenkstenen, dubbele gedenkstenen, staande letterplaten, grafmonumenten, maar ook voor kindergraven, glasmonumenten, urngraven en ruwe veldkeien

Hafkamp Natuursteen ontwerpt, produceert en plaatst uw gedenksteen. Ook voor het beletteren van uw gedenksteen kunt u bij ons Natuursteen terecht.

Ieder ontwerp wordt u digitaal op schaal gepresenteerd, waardoor u een exact beeld krijgt van de gedenksteen in wording. Hierdoor kunt u nagenoeg elke gewenste afbeelding of eigen tekening in de steen laten stralen. U heeft de keuze uit inwendig gestraalde letters, ingeschilderd met een kleur naar keuze of zelfs ingelegd met bladgoud.
Ook leveren wij brons, aluminium en RVS afkomstig uit de beste gieterijen van Europa.

Vanuit Olst bedienen we de regio Olst, Deventer, Apeldoorn, Zwolle, Zutphen en een groot aantal omringende plaatsen met gedenkstenen en urnen bijzet mogelijkheden. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het laten onrwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen. Daarbij kan bij ons over elke gewenste vorm of uitvoering gesproken worden. Wij komen dagelijks op begraafplaatsen.

Hafkamp Natuursteenk beschikt over een modern machine park en goed getrainde vakmensen. Die zagen, schuren, hakken of polijsten aan de steen totdat het gewenste resultaat is bereikt. De productie is volledig in eigen beheer, waardoor er flexibel en gericht op uw wensen ingespeeld kan worden. Naast computergestuurde machines blijft het echte vakmanschap, het handwerk nog steeds nodig en dat kunnen we leveren. Bij het aanpassen van oude opschriften, het hakken van speciale ornamenten komt dat goed van pas. Wij zijn trots op de aanwezige vakkennis en jarenlange ervaring en die stellen wij u graag ten dienste.