Aanrechtbladen

Een aanrechtblad in de keuken moet tegen een stootje kunnen. Daarmee treffen we al meteen een groot voordeel van een granieten aanrechtblad, maar er zijn er meer.

Graniet is ook vuurvast, gemakkelijk in onderhoud en het heeft een prachtige uitstraling.

Een keuken afgewerkt met een granieten werkblad heeft een luxe en praktische uitstraling. 
U heeft door het specifieke maatwerk van Hafkamp natuursteen te Olst een ruime keuze in geschikte steensoorten. Die kunnen geheel naar wens worden afgewerkt qua vorm, dikte, randafwerking of uitsparingen.

Wij onderscheiden ons met het vervaardigen van maatwerkbladen door het zelf uit kunnen kiezen van de platen. De klant kan het materiaal zelf komen bekijken voor we gaan zagen. Granieten bladen van 330 cm (mits het in het materiaal zit) maken wij uit 1 deel zonder naad.

Ook composieten werkbladen behoren tot ons assortiment, deze zijn zelfs al leverbaar vanaf een dikte van 1,2 cm hierdoor ook goed geschikt voor andere interieur werken.

Ook het inmeten kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen. Veelal komt één van onze eigen jongens inmeten die ook u blad produceert, alles in eigen beheer zo is alles duidelijk en overzichtelijk.

Bij een bezoek aan de showroom kunnen wij u de vele mogelijkheden zelf laten zien en u daarbij een gericht advies op maat geven. Uiteraard werken we ook samen met uw aannemer, architect en/of keukenleverancier.

Wilt u meer informatie of een passende offerte? Dan kunt u natuurlijk ook via de telefoon contact opnemen met Hafkamp Natuursteen. Ons telefoonnummer is 0570-562648.